More Promo
Alles NIET GELDIG MET WAARDEBONS

Voor een geslaagde vissessie is vers aas een absolute pré. Met de Cresta Blackthorne Baitbag XL is het gekoeld opbergen en transporten van allerhande aas mogelijk. De gehele tas is aan de binnenzijde voorzien van speciale thermo voering, waardoor zelfs onder warme omstandigheden de inhoud van de tas koel blijft gedurende de dag. Voorzien van handig opbergvak aan de voorzijde voor de kleinere accessoires. Afgewerkt met luxe draagriem en dubbele handgrepen.

                                               Cool Baitbag XL 50x29x40cmCresta Blackthorne cool bag baitbag XL
cresta blackthorn cool batbag xl.jpg
Cresta Competition Round Keepnet Bag Double

Grote leefnettas met ruime compartimenten. Ideaal voor het apart opbergen van droge en natte leefnetten maar ook bijvoorbeeld voor zeven en voerbakken. Om doorlekken van de tas tegen te gaan is aan de binnenkant van elk compartiment met Velcro een waterdichte zak geplaatst. Gemakkelijk uit te nemen en schoon te maken.


Normaal €57.95                                              € Nu 49.95
Cresta Competition Round Keepnet Bag Double.jpg
Normaal €49.95                                                              Nu €43.95
Cresta Blackthorne Protector Pole Case
cresta-blackthorne-protector-pole-case.jpg

Voor het vervoeren van je vaste hengels biedt deze foudraal een solide bescherming. De foudraal heeft aan de binnenzijde een groot opbergvak en twee elastieken over de hele breedte. Hierdoor kun je ieder formaat hengel goed vast zetten. Aan de voorkant van de foudraal is bovendien een ruim opbergvak gemaakt voor het opbergen van allerlei accessoires zoals een paraplu, losse toppen, banksticks etc.

Daarnaast is de foudraal voorzien van een stevig handvat met neopreen zodat het niet in je handen snijdt. De foudraal kun je ook op je schouder dragen dankzij de gevoerde draagriem.

Gemaakt van sterk 600 denier PVC coated polyster

• Afmetingen 20x21x190 cm
• geschikt voor 4 tubes

Uitvoering
Lengte

190.00 cm

Aantal hengels 4Normaal €63.95                                                                    Nu € 59.95